La Biblioteca ofereix la possibilitat de renovar els vostres préstecs per Internet. El procediment és molt senzill: busqueu a la pàgina principal de la Biblioteca l’enllaç «Renovacions de préstecs» o accediu a «El meu compte» des de qualsevol pàgina del catàleg de la Biblioteca.

Ompliu el formulari amb les vostres dades d’identificació: com a codi d’usuari, el vostre nom i cognoms, i com a contrasenya, poseu el número del codi de barres del vostre carnet d’usuari (el trobareu sota el codi de barres del carnet).

A la pantalla següent, veureu els llibres que teniu en préstec, amb la data de retorn corresponent. També veureu tres botons: «Data préstec», que permet ordenar els llibres per data de devolució; «Renovar tots», que us permet renovar tots els llibres que teniu en préstec; i «Renovar marcats», amb el qual podeu renovar només el préstec dels llibres que hagueu seleccionat.

Abans d’abandonar la pàgina assegureu-vos que la renovació s’ha fet correctament: a la columna «Estat» la data de devolució ha d’haver canviat. Si la renovació no fos possible, us apareixerà un missatge informant-vos-en. Recordeu que amb el nou programa de préstec no es poden fer renovacions per Internet si falten més de 3 dies per la data de devolució.

Si teniu algun problema amb la renovació, podeu telefonar a qualsevol de les biblioteques que estiguin obertes (trobareu els telèfons a «Telèfons d’informació i de préstec») o posar-vos-hi en contacte mitjançant el servei «Pregunteu al Bibliotecari».

Trobareu la informació sobre com fer renovacions a les «Preguntes més freqüents», a l’apartat sobre préstec.