Dimecres 16 de maig a las 18h. tindrà lloc al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, de la Facultat de Geografia i Història la xerrada Simulación social en arqueologia. El cas d’estudi de Tierra del Fuego. Parlen sobre aquest tema el  Dr. Ivan Briz i Godino (ICREA/CSIC-IMF) i el Dr. Xavier Rubio Campillo (Barcelona Supercomputing Center).

Aquest seminari forma part del Cicle de seminaris 2011-2012 que organitza el Departament de Prehistòria, Història antiga i Arqueologia, on participen investigadors que comparteixen amb els assistents la seva experiència. D’aquesta manera es fomenta la participació i s’obren perspectives entre els diferents camps de recerca de les àrees que integren el departament.

Les xerrades estan obertes a tothom: estudiants de grau, llicenciatura, màster, doctorands, investigadors, professorat i totes aquelles persones interessades. La Comissió de Seminaris la formen: Joan Daura, Marta Portillo, Maria Yubero, Montserrat Sanz, Lluís Pons, Marta Mateu, Daniela Rosso, Eduard Ble i F. Javier López Cachero.

Enllaços relacionats: