A partir d’ara totes les novetats bibliogràfiques les podreu trobar a Librarything que és un aparador on es mostren les noves adquisicions de  la biblioteca.  Ho trobareu a la banda dreta del bloc, a la pestanya “Novetats Bibliogràfiques a Librarything”.

Librarything és una eina de catalogació social que permet catalogar i compartir els teus llibres.  L’avantatge principal que ens aporta aquesta eina és la difusió del fons de la biblioteca. A més, com a eina WEB 2.0,  permet etiquetar, valorar, escriure ressenyes, subscriure’s a canals RSS, participar als fòrums, crear grups d’usuaris, incloure els nostres continguts a blocs, etc. En definitiva, tota una sèrie de funcionalitats que els catàlegs tradicionals no permeten fer.

Actualment existeixen diverses biblioteques al món que utilitzen Librarything per promocionar el seu fons. Aquí en teniu diversos exemples:

Si voleu saber més sobre les utilitats de Librarything  podeu consultar l’article de Ferran Moreno Lanza, bibliotecari de la biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona, publicat a la revista bid; i el manual elaborat per Librarything en espanyol.

Cada mes apareixeran les noves novetats bibliogràfiques. També podeu veure les novetats bibliogràfiques de la biblioteca a la pàgina d’inici del CRAI de la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història a la pestanya “Novetats al catàleg d’aquesta biblioteca”

IMPORTANT: si teniu algun problema per entrar torneu a clicar la icona  “Novetats Bibliogràfiques a Librarything”.

Esperem que us sigui d’utilitat.