Les biblioteques de la UB mitjançant una subscripció institucional us ofereixen l’accés al gestor de referències bibliogràfiques RefWorks. Tots els membres de la comunitat universitària de la UB podeu obrir un o més comptes propis per gestionar la vostra bibliografia.

RefWorks us permet crear una base de dades pròpia on podeu mantenir, organitzar i donar forma a les vostres referències bibliogràfiques. També us permet extreure llistes de bibliografia en diferents estils de citació i incorporar-les als vostres documents de text.

Trobareu que hi ha dues versions, una clàssica i la nova versió RefWorks 2.0 a la qual s’ accedeix a partir de l’opció de la part superior dreta. Aquestes dues versions coexistiran per després donar pas a la nova.

A través de Dipòsit Digital de la UB podeu consultar el tutorial i la guia ràpida de Refworks. També podeu trobar més informació sobre el Refworks en Com Gestionar la pròpia Bibliografia

Durant el mes de juny  podeu inscriure-us a les  webinars (sessions de formació online) en espanyol que ofereix Refworks.

En el cas que no us vagi bé aquest horari recordeu que podeu consultar la gravació d’quests webinars i d’altres en l’apartat Grabaciones de eventos del Refworks