Amb l’arribada del bon temps i la Diada de Sant Jordi la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història estem d’enhorabona. Tornem a obrir el nostre bloc amb molta il·lusió per part de tots els que volem tirar endavant aquest projecte.

Al bloc hi podreu trobar notícies sobre els recursos, els serveis, els horaris, les activitats, etc., de la biblioteca; sobre altres recursos i activitats relacionades amb l’àmbit temàtic de la biblioteca que creguem que us puguin interessar; i informació sobre les activitats de les facultats de Filosofia i de Geografia i Història.

Us animen a visitar el nostre bloc, a subscriure-us-hi i a col·laborar amb comentaris i propostes per tal de fer-lo realment útil i dinàmic.   A partir d’ara teniu un nou canal de comunicació i participació amb la vostra biblioteca que s’afegirà als que ja podeu consultar a la Bloc@teca del CRAI de la UB.

Bona Pasqua i Bon Sant Jordi!

Amb l’arribada del bon temps i la Diada de Sant Jordi la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història està d’enhorabona. Tornem a obrir el nostre bloc amb molta il·lusió per part de tots els que volem tirar endavant aquest projecte.

Després d’aquest període d’inactivitat, us donem la benvinguda de nou amb l’objectiu de fer-vos saber les novetats de la Biblioteca, difondre les activitats, fons i serveis de manera amena i senzilla. També us informarem d’altres activitats culturals interessants relacionades amb les nostres àrees temàtiques.

Us animen a visitar el nostre bloc, a subscriure-us i a col·laborar amb comentaris i propostes per tal de fer-lo realment útil i dinàmic.   A partir d’ara teniu un nou canal de comunicació i participació amb la vostra biblioteca que s’afegirà als que ja podeu consultar a la Bloc@teca del CRAI de la UB.

Bona Pasqua i Bon Sant Jordi!