És possible que en començar la carrera us trobeu que heu de comprar llibres que són massa cars per a vosaltres, i en acabar-la que tingueu un munt de llibres que ja no us fan servei. Què en podeu fer? Aquí teniu un parell de solucions a aquests problemes.

Donació

Moltes biblioteques accepten donacions de llibres, principalment si estan en bon estat i no es tenen ja a la col·lecció de la biblioteca.

Si teniu llibres que ja no utilitzareu i us fa cosa llençar-los, poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca i pregunteu si els els podeu donar. D’aquesta manera, els vostres llibres poden continuar tenint una vida útil.

Compravenda: Unibuk.com

Unibuk.com és una plataforma de compra-venda de llibres posada en marxa per estudiants universitaris que un dia també es van trobar en la situació d’haver d’adquirir llibres el preu dels quals afectava el seu pressupost i de desfer-se de llibres que ja no eren útil. Com expliquen al web:

Unibuk es una plataforma LIBRE y GRATUITA que sirve de encuentro entre Compradores y Vendedores. Así, esta no interviene para nada en las transacciones de los usuarios. Por lo tanto Unibuk no recibe comisiones ni ningún tipo de ingreso derivado de los usuarios.

Su funcionamiento es sencillo y muy intuitivo. Para vender un libro simplemente hay que introducir el ISBN y, en caso de que estos no esten registrados en el sistema, introducir los datos del libro. Para comprar un libro se debe introducir el nombre del libro y contactar con el vendedor del mismo.

(Agraïm a Ferran Llisterri la informació).