Avui s’ha obert una nova aula d’ordinadors a la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història. Està a la planta 0 de la biblioteca, entrant a mà dreta, i disposa de 25 ordinadors amb connexió a Internet. Amb aquesta ja són tres les aules d’ordinadors que podeu trobar a la biblioteca, amb un total de 63 ordinadors.

L’horari d’obertura de l’aula és l’habitual de la biblioteca: de dilluns a divendres, de 8.30 h a 20.30 h. Els caps de setmana i festius hi ha oberta l’aula d’ordinadors de la biblioteca, al final del passadís, de 10 h a 20.30 h.

Accés als ordinadors i a la xarxa Wi-fi

Els ordinadors de les tres aules els pot utilitzar qualsevol membre de la comunitat universitària de la UB i només cal que us identifiqueu amb un codi d’usuari i una contrasenya.

El codi d’usuari és el vostre identificador local, que és el primer segment de la vostra adreça de correu electrònic de la UB, canviant l’arrova i el domini per .alumnes (en el cas dels estudiants), .antics (en el cas dels Antics UB) o simplement eliminant-los en el cas del PAS i el PDI.

És a dir, si el vostre correu és fperez7@ub.edu, el vostre identificador local serà fperez7.alumnes.

La contrasenya és la mateixa que heu creat per poder accedir a MonUB, als dossiers electrònics, al Campus Virtual, etc. Si encara no l’heu creada o l’heu oblidada, aneu a l’ajuda de MonUB on la podreu crear de nou. recordeu que aquesta contrasenya ha de tenir entre 6 i 8 caràcters i ha d’incloure obligatòriament una lletra i un nombre com a mínim.

Trobareu més informació sobre les aules d’ordinadors a CRAI > Serveis > Espais per a l’aprenentatge > Aules d’ordinadors, des d’on podreu també reservar ordinadors de l’aula d’ordinadors de la biblioteca via web.

Ubicació de les aules d'ordinadors a la planta 0
Ubicació de les aules d’ordinadors a la planta 0