Amb motiu del segon aniversari de l’obertura al públic de la nova Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història, la biblioteca ha organitzat quatre visites destinades a tot el personal d’administració i serveis de la Facultat de Filosofia, de la Facultat de Geografia i Història i dels serveis comuns de l’Edifici Caparrós que vulguin venir a conèixer les instal·lacions de la biblioteca.

Les visites es faran dimecres 1 d’octubre a les 10 h, a les 12 h, a les 14 h i a les 17 h, i tindran una durada aproximada de 45 minuts.

La Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història és el resultat de la fusió de part de l’antiga Biblioteca d’Humanitats (actual Biblioteca de Belles Arts) i de l’antiga Biblioteca de Filosofia. La nostra biblioteca té un abast temàtic força ampli: filosofia, geografia, història, història de l’art, antropologia, arqueologia, cartografia, etc., i ocupa una superfície de 4.500 m², distribuïts en tres plantes. Tenim aproximadament 220.000 volums de monografies i uns 5.000 títols de revistes. Teniu més dades sobre els fons i l’equipament de la biblioteca a: CRAI > Biblioteques > Filosofia, Geografia i Història > Fons i equipaments.

El trasllat a la nova seu es va fer l’estiu del 2006, si bé les feines prèvies van començar força abans, i el 18 de setembre de 2006 vam poder obrir finalment les portes per donar servei a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història.

La planta -1 de la biblioteca, el 3 de setembre de 2006

La planta -1 de la biblioteca, el 3 de setembre de 2006