Com cada començament de curs, la Biblioteca ha organitzat les sessions d’acollida per als alumnes de nou ingrés. A la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història s’han programat quatre sessions per als alumnes de primer de les facultats de Filosofia i Geografia i Història.

En aquestes sessions, personal de la biblioteca us explicarà quins recursos posa la Biblioteca al vostre abast, quins serveis us ofereix, com consultar el catàleg i localitzar els documents que us interessen, com estan distribuïts els fons a la biblioteca, com funcionen el préstec, els Dossiers electrònics i el Campus Virtual UB i us informarà sobre altres aspectes relacionats amb la biblioteca.

Les sessions es faran a l’aula d’ordinadors de la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història (C. Montalegre, 8), en horari de matí i de tarda perquè tots els que hi estigueu interessats us hi pugueu apuntar, els dies que us indiquem a continuació:

6 d’ctubre, de 16 h a 17 h

8 d’octubre, de 10 h a 11 h

13 d’octubre, de 16 h a 17 h

15 d’octubre, de 12 h a 13 h

Trobareu més informació sobre el contingut i el calendari de sessions, i el formulari d’inscripció a:

CRAI > Serveis > Formació d’usuaris

També podeu fer la inscripció a les sessions al taulell de préstec de la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història, situat a la planta 0, i per telèfon (934 034 584).

No us ho penseu dues vegades i apunteu-vos-hi!

[Podeu descarregar-vos el full amb els horaris des d’aquí: Sessions d’acollida 2008]